PROFESSIONEEL GENOEG VOOR GROTE KLANTEN, MAAR OOK BETAALBAAR VOOR START-UP’S!

Het internet biedt veel mogelijkheden om producten en diensten te promoten: websites, advertenties, webwinkels, social media. Tegelijkertijd is het moeilijk om jezelf hierin te blijven onderscheiden van concurrenten. Professionele productfotografie maakt het verschil en draagt essentieel bij aan een succesvolle marketing campagne. Onze gespecialiseerde kijk op producten en diensten geeft uw bedrijf en producten een krachtige visuele uitstraling en ondersteunt uw imago.

npk photography verzorgt high-end productfotografie, product video’s, locatie fotografie, bedrijfsfotografie, bedrijfsvideo’s en portretten voor zakelijk gebruik.

FOTOGRAFIE OP HOOG NIVEAU

CREATIEF, FLEXIBEL, PERSOONLIJK

HOOGWAARDIGE STUDIOFOTOGRAFIE

npk photography is een modern fotografie bedrijf met een hoogwaardige studio in Leiden. Wij hebben jarenlange ervaring met zeer diverse vormen van productfotografie. Wij werken net zo makkelijk voor grote klanten, kleine bedrijven als ook start-up’s.

Klanten van npk photography: Ledeshi / Novuquare / Shell / Avantium / Blue Wonder / Cycle of Rituals / Euromate / Kitris / Livassured / Nordeon / Perkin Elmer / Plastkon / SKS Germany / Lifehammer / VSParticle / Ladyshape / Heineken / AXA / QuiremSpheres / Pineut / Jan Kuipers Nunspeet

Wij zijn op werkdagen van 09:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar. Vragen en offertes beantwoorden wij bij voorkeur via email of onderstaand contact formulier. Doorgaans nemen wij binnen 24 uur contact met uw op.

BIJZONDERE FOTOGRAFIE OP LOCATIE

Met fotografie op locatie komen gebruiksaspecten en de relatie van het product met de omgeving optimaal tot uitdrukking. Locaties bepalen wij in overleg met de klant. Soms is dat een eenvoudige achtergrond die nodig is om de sfeer te bepalen. Soms hoort er een ingewikkelde planning met assistenten en modellen bij.

Deze opdrachten worden tot in detail van tevoren doorgesproken, indien nodig worden proeffoto’s gemaakt om goed voorbereid te zijn.

FOTOGRAFIE EN VIDEO VOOR ELK BEDRIJF

PRIJZEN PRODUCTFOTOGRAFIE

Onze fotografie is gericht op kwaliteit. Wij fotograferen snel maar vooral met oog op een mooi eindproduct. De prijs is afhankelijk van uw wensen en van bijzonderheden zoals nabewerking, natuurlijke schaduw, spiegeling, reflectie op de objecten. Bij kleinere aantallen werken wij met een uurloon van €90,- (excl. BTW). De minimale tijd die wij berekenen is één uur. Indien op locatie gefotografeerd moet worden berekenen wij extra reistijdvergoeding en kilometer vergoeding.
Voor elke opdracht geldt dat hoe omvangrijker de opdracht is hoe meer de prijs aangepast kan worden. Het beste kunt u contact op nemen voor een individuele offerte.

SPECIALE TARIEVEN

Daarnaast werken wij met speciale tarieven bij bijzondere producten en materialen zoals rvs en glas, omdat deze meest op een aangepaste manier gefotografeerd moeten worden. Op de pagina HIGH-END ziet uw voorbeelden van speciale fotografie. Hier wordt behalve aan het licht ook veel aandacht aan de achtergrond besteed. Dat gaat van een eenvoudige studio setting tot het fotograferen op buitengewone locaties of het fotograferen met model in een gebruikssituatie.

AFLEVERING

Indien nodig kunnen de foto’s binnen 48 uur na fotograferen per WeTransfer worden aangeleverd. De foto worden volgens uw wensen vrijstaand gemaakt. Wij leveren in de bestandsformaten PSD, PNG, TIF of JPG. Wanneer u productfoto’s voor zowel print als ook online gaat gebruiken, leveren we u graag twee geoptimaliseerde bestandstypen aan. Overige wensen kunt u vooraf kenbaar maken.

ALTIJD WELKOM

Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de studio om op scherm mee te kijken naar de gemaakte foto’s en direct naar eigen wensen bij te sturen. Dit is een prima optie bij een eerste opdracht.

  contactgegevens

  Bezoekadres
  Meelfabriekplein 2f
  2312 LK Leiden
  The Netherlands

  Fotostudio
  J.C. de Rijpstraat 35
  2315 WE Leiden

  Telefoon en Mail
  T +31 (0) 71 514 13 41
  M +31 (0)6 24 67 44 39
  contact@npk-productfotografie.nl

  kvk 28051910