LAAT EEN BEDRIJFSVIDEO UW VERHAAL VERTELLEN

Met een bedrijfsvideo kunt u kort en snel overbrengen wat u wilt vertellen. Het gebruik van social media heeft bijgedragen aan de deze populariteit: online video’s zijn makkelijk te delen, en veel leuker om te bekijken dan lange stukken tekst. Video is een prima manier om complexe verhalen om te zetten in een korte en simpele boodschap. Door het gebruik van beeld, geluid, tekst en animatie kan een bedrijfsvideo snel inzicht geven in ingewikkelde en langdurige processen.

Voor productdemonstraties zijn video’s uitermate geschikt. Een video met een heldere uitleg of een bijzondere sfeer is een extra service voor bestaande klanten, en kan potentiële klanten overtuigen van uw product en uw diensten.

Bij het ontwikkelen van een nieuwe buggy voor Oilily was het opvouwen van de kinderwagen een design hoogstandje. In het filmpje zie je naast het gemak van deze technische oplossing ook de speelsheid van het ontwerp en het plezier van de gebruiker terug: vrolijk en kleurrijk en met zelf gecomponeerd muziek eronder.

ONDERSTEUN UW COMMUNICATIE MET EEN BEDRIJFSVIDEO OP MAAT

PRODUCTEN, WERKPROCESSEN, FABRICAGE, TECHNISCHE OPLOSSINGEN, ONTWERPSESSIES, LEZINGEN, WORKSHOPS, SFEERIMPRESSIES, PORTRETTEN. EEN FILM MAAKT HET ZICHTBAAR.

Hoe laat je de kracht, het enthousiasme en de kwaliteit van je bedrijf in een vlotte, informatieve bedrijfsvideo terugkomen? Met een intake gesprek en een rondleiding door uw bedrijf verkennen we samen de visuele mogelijkheden. Wij verdiepen ons in uw bedrijf, we denken creatief mee, en maken een script. Van de opname tot en met de uiteindelijke montage blijft u direct betrokken. Zo ontstaat een film op maat. Of het nu om een korte bedrijfsfilm gaat, een impressie op Facebook, een instructiefilm of een animatie.

npk photography verzorgt filmopnames, animaties, muziek, editing, ondertiteling en grafiek